Осінні фантазії. Якого кольору вибрати шарф

Осінні фантазії. Якого кольору вибрати шарф

Восени можна підняти собі настрій виключно зміною шарфів і рукавичок. Бажано мати два-три різноколірні комплекти, щоб життя не здавалося похмурим, сірим і сумовитим, як природа за вікном. Та і взагалі, психологи упевнені, що колір шарфа здатний змінити настрій, тобто і життя. А стилісти дають нам поради, як за допомогою шарфа прикрасити свій зовнішній вигляд, а не перетворитися на депресивного страшилу.

Жовтий шарф


Виявляється, жовтий шарф восени, це відмінний вибір, тому що цей колір піднімає настрій, підвищує життєвий тонус і навіть «зігріває». До того ж жінка з жовтим шарфом автоматично виділяється серед сумовитого натовпу городянок «в сірому і чорному». Жовтий колір прекрасно підходить брюнеткам, а ось шатенкам і особливо блондинкам, потрібно бути обережним. Дівчатам з блідою шкірою, що мають світлий тон волосся, не підходять ясно жовті відтінки, оскільки вони роблять жінку схожою на міль. Так само не слід віддавати перевагу жовтим шарфам жінка у віці «добре за п'ятдесят», з явно вираженими пігментами плямами або за наявності «червоної сіточки» на обличчі, т. до. яскравий аксесуар помітно підкреслить усі візуальні недоліки.

І навіть милим, красивим, прекрасним пані необхідно пам'ятати, що жовтий шарф сам по собі є прикрасою жінки і тому поєднання яскравий шарф і яскравий макіяж недопустимі. До жовтого шарфа абсолютно протипоказані жовті зуби, бузкова або фіолетова помада і сумовитий вираз обличчя.

«Ягідні« кольори

Стилісти і психологи упевнені, що кращим вибором кольору для осіннього шарфа можуть бути усі ягідні відтінки, це вишневий, малиновий, полуничний, чорничний, смородиновий, ожиновий. Ці кольори помітно покращують настрій, підвищують життєвий тонус, освіжають особу і надають йому менш похмуре вираження. Доведено, що жінка в шарфі «ягідного» кольору посміхається частіше, ніж пані в сірому або чорному. Крім того, усі відтінки «ягідного» гарненько так молодять і запросто можуть візуально скинути пару-трійку років.

«Ягідні« кольори чудово поєднуються з губною помадою аналогічного відтінку, чудово підходять блондинкам, брюнеткам і шатенкам.

Зелений, синій відтінок

Дуже вдалий вибір кольорів для осіннього шарфа. Усі відтінки зеленого, від смарагдового до ясно-зеленого кольору, доведено, підвищують настрій, що дуже важливо саме восени. Шарф зеленого кольору здатний не гірше за будь-який антидепресант допомогти впоратися з нудьгою і апатією. Проте стилісти попереджають, що ясно-зелені відтінки не підходять пані зі світлою шкірою обличчя, оскільки надають дівчині хворому вигляду, що знемагає. Крім того, такий шарф абсолютно протипоказаний жінкам, які мають темні круги під очима і неестетичний, погано блонд, що фарбує.

Синій колір ідеально підходить для осіннього образу, психологи стверджують, що цей колір означає благополуччя і упевненість в собі. А ось стилісти практично не знаходять «протипоказань» для вибору синього кольору, який підходить усім жінкам, будь-якого віку і комплекції. Синій колір робить блондинок ще яскравішими і красивішими; брюнетки стають напрочуд сексуальними і привабливими, а шатенки виглядають просто карколомно.


Білий шарф

Білий шарф, це завжди виграш, причому неважливо, з чим ви його носите: з пальтом або з курткою. Психологи упевнені, що білому кольору віддають перевагу виключно прямолінійні і справедливі люди, що не бояться відстоювати свої права і говорити правду в обличчя. Білий колір, це ще і колір вишуканості, колір витонченості і чистоти. Дівчина, яка вибирає білий шарф ніколи не залишиться непоміченої. Стилісти упевнені: якщо ви хочете, щоб ця осінь стала для вас яскравою і цікавою, вибирайте великий білий шарф.

Стилісти попереджають, що білий шарф вимагає дуже ретельного відходу, він погано «дружить» з тональним кремом і губною помадою і абсолютно точно не може бути забруднений або виглядати неохайно. Хочете виглядати свіжо, стильно і вишукано, тоді доведеться постаратися, білий колір не виносить компромісів.

Чорний шарф

Дуже небезпечний аксесуар, настільки небезпечний, що варто десять разів подумати, перш ніж віддати перевагу чорному кольору. Вся річ у тому, що чорний шарф може бути всього двох типів: дорого і вишукано-стильно або дешево і безлико-запущений. Виглядати «злегка» елегантною в чорному шарфі не вийде, тому якщо ви твердо упевнені, що хочете саме такий шарф, то доведеться постаратися. Чорний шарф повинен виглядати дорого, стильно і прикрашати собою стильний одяг, а сама пані зобов'язана мати красивий макіяж і доглянуту голову. Інакше чорний шарф лише підкреслить неохайність, несмак і може перетворити дівчину на непоказну особу.

Психологи вже давно не вішають ярлики на любителів чорного, тільки просять бути дуже акуратним і уважним з цим кольором, тому що чорний не прощає помилок.

А що ж говорять психологи і стилісти з приводу шарфів з принтами? Наприклад, такий актуальний цього сезону леопардовий принт підійде виключно стильним пані, які добре орієнтуються в сучасних тенденціях моди. Що ж до інших жінок, леопардовий шарф може зіграти з ними злий жарт і перетворити дівчину на «тіточку бальзаковского віку».


Надрукувати