Секрети чоловічої бороди

Секрети чоловічої бороди

Борода хороша для подорожей, бійки і жінок. У чому сила бороди і чому її варто носити кожному чоловікові? Чому чоловікові потрібна ця брутальна рослинність на обличчі? На це є багато серйозних причин.

"Небо прикрашають зірки, чоловіка - борода, жінку - волосся. Негоже людині небоязкого десятка сновигати без бороди"


Плюси і секрети чоловічої бороди

1. Борода показує чоловічу силу

Погано зростаюча борода - ознака слабкого чоловічого начала. Такі чоловіки раніше взагалі не користувалися популярністю у прекрасної статі і часто залишалися бурлаками. Густа рослинність на обличчі свідчить про хороше здоров'я, чоловічу силу і відмінну потенцію.

2. Борода хороша для бійки

Щільна борода пом'якшує удар, тому багато бійців вважають за краще її носити. Крім того, борода устрашає супротивника за рахунок мужнішого, суворого і брутального вигляду. До бородатих менше пристають хулігани, адже він виглядає небезпечнішим.

3. Борода покращує стиль мужика

Борода робить майже кожного чоловіка стильнішим, брутальнішим, упевненішим і привабливішим. Борода - це найвірніший спосіб почати подобається дівчатам і отримати повагу від навколишніх людей.

4. Багато релігій за бороди

Патріарх Адріан у кінці XVII століття стверджував: "Бог створив людину бородатим: тільки коти і пси не мають її". Гладковибритим чоловікам вхід в Царство Небесне шлях замовлений. Мухаммед також закликав мусульман відрощувати бороду: "Підстригайте вуса і відрощуйте бороду і не будьте схожі на вогнепоклонників". Багато релігій підтримують бороди і закликає їх відрощувати.


5. Борода — це ознака вільної людини

Письменник Ернест Хемингуэй, філософ Карл Маркс, революціонер Эрнесто Че Гевара, письменник Лев Толстой, автор-виконавець пісень Володимир Висоцький. Носіння бороди — ознака незалежності її власника і його прогресивний незалежний настрій. Борода — це мітка вільної людини.

6. Борода підкреслює мужність

Завжди борода була ознакою мужності і зрілості сильної половини людства. Чоловік ставав чоловіком тільки тоді, коли міг похвалитися густою рослинністю на обличчі. Навіть зараз борода зорово припиняє чоловіка в справжнього вікінга, в мужика з не боязкого десятка.

7. Борода захищає

Чутлива шкіра може бути врятована бородою. Борода захищає від холоду і зігріває особу в холоднечу. Борода захищає від сонця. Зменшення впливу ультрафіолету на шкіру позначиться позитивно, а вірогідність виникнення ракових утворень буде набагато нижча.

8. Борода приховує недоліки

"Хороша борода приховує не лише недоліки особи, але і недоліки фігури" К. Мелихан

Борода маскує недоліки шкіри обличчя. Борода приховує маленьке, безвільне і нерішуче підборіддя, якщо чоловік не може похвалитися квадратною щелепою. Жінки вибирають чоловіків і за величиною підборіддя. Розмір щелепи можна зорово збільшити бородою, що притягає прекрасну стать.


9. Борода хороша в екстремальних умовах

З бородою добре подорожувати, коли голитися немає можливості і часу. З бородою людина стає ближче до природи. Борода захищає подорожнього в дорозі. За бородою набагато легше доглядати, ніж голитися щодня.

10. Борода подобається жінкам

Жінки вважають бороданів брутальнішими, мужнішими, надійнішими і сексуальним. Борода додає маскулинности її власникові. Жінки бачать у бороданях справжніх самців і готові їм підкорятися.

Ти вже вирішив відростити собі бороду?


Надрукувати